Πίτσα και ΤΣΟΥ-ΛΟΥ πάνε μαζί, όπως όλοι ξέρουμε! Λίγο πριν την έναρξη του φετινού ΤΣΟΥ-ΛΟΥ συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο, με τη βοήθεια του Luben, τα 10 είδη τύπων που θα συναντήσεις σε κάθε βραδιά ΤΣΟΥ-ΛΟΥ!

pizza and chill

Η βραδιά ΤΣΟΥ-ΛΟΥ είναι η απόλυτη ευτυχία για κάθε άντρα…και όχι μόνο. Είναι μια ιεροτελεστία από μόνη της, από τη στιγμή που θα στηθείς με την παρέα στην τηλεόραση και θα ακούσεις το τραγούδι του ΤΣΟΥ-ΛΟΥ, μέχρι τη στιγμή που θα έρθουν οι πίτσες και οι μπύρες για να απολαύσεις το θέαμα.

Εν αναμονή λοιπόν της έναρξης του φετινού ΤΣΟΥ-ΛΟΥ, με τη βοήθεια του Luben, συγκεντρώσαμε τα 10 είδη τύπων που θα συναντήσεις σε κάθε βραδιά ΤΣΟΥ-ΛΟΥ:

10. Ο «Τι θα φάμε;» ζει και αναπνέει για τη στιγμή που θα έρθει το φαϊ.

9. Ο «Κουβανός» που όποια στοιχηματική πρόβλεψη κι αν κάνει, 9 στις 10 πάει κουβά. Για Κούβα ούτε λόγος, δεν φαίνεται στον ορίζοντα ούτε με κιάλια.

8. Ο «Yolo» που παρακολουθεί το ματς με κομματική προσήλωση και επεμβαίνει «κόσμια» όπου κρίνεται αναγκαίο.

7. Ο «Δεν ασχολούμαι με ξένες ομάδες», γιατί έχουμε και κάποια παιδεία.

6. Ο «Στοιχηματίας» που είναι με το ένα μάτι στην τηλεόραση και με το άλλο χαζεύει τι στοιχηματάκι θα παίξει για να μην τον πάει πάλι κουβά. Τον λες και ξαδερφάκι του «Κουβανού».

5. Ο «Μπαρτζώκας» που παίζει άνετα προπονητή και διαιτητή μαζί, γιατί ξέρει πρώτα απ’ όλους αν ο παίκτης είναι οφσάιντ ή πρέπει να κάτσει πάγκο και θα το φωνάζει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

4. Ο «Αμπαλίδης» που δεν ξέρει τίποτα από μπάλα, αλλά ήρθε για την παρέα.

3. Ο «Τιλεςτώρας» που άπαξ και μπει το γκολ εκεί που δεν το περίμενε αγκαλιάζει την τηλεόραση και αρχίζει το προσκύνημα. Να, σαν τον Σπύρο από το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

2. Ο «Θα κάτσω με τη νεολαία» που σε κάθε οικογενειακό τραπέζι είναι ο θείος που ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα ότι ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι σε εκείνο το ματς που έγινε πριν από 30 χρόνια και θα τσακωθεί με όλο το σόι μέχρι να τους πείσει.

1. Ο «Ήρθα για τις πίτσες» που ο βασικός λόγος που κάθεται να δει μπάλα είναι για τις πίτσες. Δικό μας παιδί και το στηρίζουμε!

Επειδή όμως το Luben τα λέει καλύτερα από εμάς, τσέκαρε το παρακάτω video που ετοιμάσαμε για σένα, παρέα με την αγαπημένη σου πίτσα, όσο περιμένεις την έναρξη του φετινού ΤΣΟΥ-ΛΟΥ!