Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη εποχή για όλους μας, η ζωή και ο τρόπος που μέχρι τώρα σκεφτόμασταν και λειτουργούσαμε άρχισε να αλλάζει και να διαμορφώνεται συνεχώς.

pizza and chill

Για όλους εμάς στην Pizza Fan, η προσωπική ασφάλεια και υγεία των πελατών και του προσωπικού μας, ανέκαθεν αποτελούσε ύψιστη προτεραιότητα. Σε μια περίοδο σαν αυτή, όπου κανείς μας δεν φανταζόταν τις διαστάσεις που θα έπαιρνε η κατάσταση, η εταιρεία μας πήρε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Home is where I work.

Η πρώτη και πιο σημαντική απόφαση πάρθηκε πολύ πριν τις κρατικές ανακοινώσεις όπου σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα προετοιμάστηκε και στήθηκε μια ολόκληρη εταιρεία από το σπίτι. Παρόλο που το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων της εταιρείας μας μεταφέρθηκε στον χώρο κατοικίας του, ένα άλλο μικρότερο ποσοστό έπρεπε να βρίσκεται στο γραφείο. Έτσι η εταιρεία μας συνέχισε να λειτουργεί με το ελάχιστο προσωπικό που απαιτούνταν, το οποίο εργαζόταν κάτω από αυστηρούς κανόνες ασφαλείας για να μπορούμε να είμαστε κοντά σας.

Φυσικά η εργασία έγινε όπου ήταν δυνατόν με χρήση της τεχνολογίας, και η επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων ήταν καθημερινή με τηλεφωνήματα, emails και φυσικά τα skype και hangouts να έχουν πάρει φωτιά.

Το μεγαλύτερο εγχείρημα που έγινε όμως και κατάφερε να ετοιμαστεί σε χρόνο μηδέν πριν τις κρατικές ανακοινώσεις, έρχεται στο τμήμα του Call Center όπου παρείχαμε δωρεάν στους τηλεφωνητές μας τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη ώστε να εργάζονται από το σπίτι και να μπορούν με ευκολία να εξυπηρετούν τα χιλιάδες τηλεφωνήματα σας.

Το Work From Home στέφθηκε με επιτυχία και η εξυπηρέτηση σας παρέμεινε στα καλύτερα επίπεδα με όλους εμάς να βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Zero Contact

Από την πρώτη στιγμή κιόλας ήμασταν σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες αρχές για άμεση ενημέρωση και εφαρμογή κάθε νεότερης οδηγίας. Η εταιρεία μας εφάρμοσε με συνέπεια όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες σε όλα μας τα καταστήματα, και συνεχίζει να παίρνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πραγματοποιώντας αυστηρούς ελέγχους. Η δεύτερη αλλά εξίσου σημαντική απόφαση ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Ενεργοποιήσαμε την δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας στον χώρο σας χωρίς επαφή. Μπορεί φαινομενικά τα δύσκολα να πέρασαν αλλά εμείς συνεχίζουμε να σας κρατάμε προστατευμένους. Με την επιλογή ανέπαφης παράδοσης και πληρωμή online με πιστωτική κάρτα, η παραγγελία σας τοποθετείται από τον διανομέα με σακούλα στον χώρο που θα του υποδείξετε εσείς. Πλέον η έννοια του “Από μακριά και αγαπημένοι” απέκτησε άλλη υπόσταση και πήρε σάρκα και οστά.

We share because we care!

Σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιζαν πάντα, από το ξεκίνημα της εταιρείας μας οι χορηγίες. Με περισσότερες από 1600 χορηγίες το χρόνο στο χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, και με πίστη στην αξία της κοινωνικής συνεισφοράς, είχαμε πάντα ως εταιρεία στραμμένο το βλέμμα μας σε ανθρώπους και οργανώσεις που παρέχουν βοήθεια και στήριξη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Εμείς με την σειρά μας στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους και το έργο τους, πραγματοποιούμε χορηγίες και αγκαλιάζουμε όλη την χώρα με εκδηλώσεις, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Γι’ αυτό και μια ακόμη σημαντική για εμάς χορηγία αφορά σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που εστιάζονται στο παιδί, όπως για παράδειγμα η Κιβωτός του Κόσμου και το Λύρειο Ίδρυμα . Οι ευχαριστίες σας ήταν πολλές αλλά οι δικές μας πολύ περισσότερες. Τα χαμόγελα αυτών των παιδιών είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή και συνεχίζουμε να προσφέρουμε χαρά και να είμαστε δίπλα σας σε όλες τις μεγάλες και μικρές στιγμές της καθημερινότητας.

Ανταποκρινόμενοι πλέον και στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα στον τομέα της υγείας, μια ακόμη σημαντική κίνηση για εμάς αποτελεί η στήριξη με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στο τεράστιο έργο που επιτελούν γιατροί και νοσηλευτές στις αιμοδοσίες των δήμων αλλά και στα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε δωρεάν γεύματα στο χώρο εργασίας τους, μένοντας σταθερά δίπλα τους στηρίζοντας αυτή τη φορά το δύσκολο έργο τους. Όταν όλοι εμείς μέναμε στην ασφάλεια του σπιτιού μας, εκείνοι έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν φροντίδα σε αυτούς που την έχουν ανάγκη, με αυτοθυσία και προσωπικό ρίσκο.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε καθημερινά με την δική μας ομάδα να είμαστε κοντά σας παντού, στα απλά και στα δύσκολα συμβάλλοντας έστω και λίγο στην ανακούφιση σας.

Lets get this Party started.

Η πιο γλυκιά απόφαση όμως που πήραμε ήρθε απρόσμενα σε ένα meeting, όταν ένας αγαπημένος μας συνεργάτης είχε τα γενέθλια του. Γενέθλια και καραντίνα δεν πάνε μαζί γι΄αυτό και αποφασίσαμε να στήσουμε ένα ολόκληρο Virtual Pizza Party απομακρυσμένα και ανέπαφα. Τότε ήρθε και η ιδέα βγαλμένη από την ζωή… Η νέα μας υπηρεσία #partygoesfan ήρθε για να οργανώσεις το καλύτερο Pizza Party για σένα ή τους φίλους σου φυσικά με… πίτσα! Αν από την άλλη θες να κάνεις ένα δώρο έκπληξη σε κάποιον φίλο σου που γιορτάζει τότε μάντεψε…είμαστε εμείς εδώ για σένα!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την νέα μας υπηρεσία τότε μην αργείς και μπες στο Pizza party ενώ μένουμε σπίτι.

Όλη αυτή η περίοδος που ζήσαμε ήταν μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που μας δόθηκε ποιοτικά, να επανεξετάσουμε και να θυμηθούμε ότι το νόημα της ζωής κρύβεται στις απλές, καθημερινές στιγμές. Σε μια πλέον μεταβατική περίοδο όπου όλα συνεχώς αλλάζουν, εμείς μένουμε σταθεροί στις αξίες μας. Πάντα ήμασταν εκεί και θα συνεχίσουμε να είμαστε, στα όμορφα και στα δύσκολα, δίνοντας γεύση στην κάθε σου στιγμή. Ίσως να μην γνωρίζουμε τι θα μας φέρει το μέλλον, αλλά εμείς ξέρουμε πως ενωμένοι με υγεία και ασφάλεια, θα επιστρέψουμε σύντομα και πάλι στους κανονικούς μας ρυθμούς σοφότεροι από πριν, κρατώντας φυσικά όλα τα καινούργια μαθήματα που μας έδωσε αυτή η δύσκολη περίοδος.