Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Τα πρώτα καταστήματα Pizza Fan

Πατήσια & Χαλάνδρι 1997

Τα πρώτα καταστήματα Pizza Fan | Πατήσια & Χαλάνδρι 1997

Σαν σήμερα, το μακρινό 1997, η Pizza Fan ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κλάδο του Pizza delivery. Στις 5/5/1997, την πιο ιστορική ημέρα για εμάς, άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα της Pizza Fan και λέμε πρώτα γιατί άνοιξαν δύο ταυτόχρονα. Αυτά ήταν τα καταστήματα μας στα Πατήσια και στο Χαλάνδρι (Αβέρωφ).

Ποιος να περίμενε ότι η Pizza Fan θα έφτανε εδώ που είναι σήμερα χάρη στους ανθρώπους της αλλά και στην δική σας εμπιστοσύνη. Μετά από πολύ κόπο και δουλειά, μεράκι και συνεχή έρευνα, 24 χρόνια μετά και 80 και πλέον καταστήματα αργότερα κατέληξε να είναι η πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πίτσας και κυρίως πρώτη στις καρδιές σας, με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και καινοτόμων γεύσεων φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προσφορών στις πιο προσιτές τιμές.

Από τα πρώτα μας χρόνια, ήμασταν δίπλα σας προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα σύμφωνα με τις δικές σας γευστικές προτιμήσεις. Ακόμα και τώρα συνεχίζουμε να ακούμε τα σχόλια σας φροντίζοντας να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Απ’ όλες τις μέρες του χρόνου λοιπόν, αυτή είναι η πιο σημαντική για εμάς, γιατί μας θυμίζει από που ξεκινήσαμε και που έχουμε φτάσει χάρη στην δική σας προτίμηση. Η ιστορία δεν σταματά όμως, συνεχίζει να γράφεται καθημερινά μέσα από τις δικές στιγμές και σας ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό!