Το 9th Corinth Canal SUP Crossing 2019 έλαβε μέρος στην Ελλάδα όπου παρευρέθηκαν παγκοσμίου φήμης αθλητές και έλαβαν μέρος σε μια μαγική διαδρομή, και πιο συγκεκριμένα στον Ισθμό της Κορίνθου. Στον αγώνα έλαβαν μέρος μικροί και μεγάλοι και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει η Pizza Fan δίπλα από τους αθλητές που φρόντισε να μην μείνει κανείς πεινασμένος!

pizza and chill

9th Corinth Canal SUP Crossing 2019

Το 9th Corinth Canal SUP Crossing 2019 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον Ισθμό της Κορίνθου υπό τη διοργάνωση της Athens Water Sports, επίσημη ιδιωτική σχολή ιστιοπλοΐας και μας απέδειξε ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Η Pizza Fan ήταν εκεί με αγαπημένες κλασικές γεύσεις, στηρίζοντας την προσπάθεια των εκατοντάδων συμμετεχόντων που έλαβαν μέρος, ενώ έδωσε και τη δυνατότητα σε 2 άτομα να παρακολουθήσουν από κοντά το υπέροχο θέαμα.

Μία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2011 με 22 συμμετοχές, έφθασε σήμερα το 2019 να γίνει μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις SUP στη χώρα μας και ο δεύτερος μεγαλύτερος αγώνας στην Ευρώπη.

530 Συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας ήρθαν και κωπηλάτησαν τα 6.343 μέτρα του μεγάλου καναλιού.

Ένα απολαυστικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν από κοντά το event. Αθλητικό πνεύμα και υγιής ανταγωνισμός ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.

Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους!