Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Σετ Πιάτα & Ποτήρια Pizza Fan

Ιούλιος 2010

Σετ Πιάτα & Ποτήρια Pizza Fan | Ιούλιος 2010

Και ποιος δεν θυμάται το διάσημο σετ πιάτων και ποτηριών της Pizza Fan που δίναμε δώρο με κάθε παραγγελία; Κάθε σπίτι έχει κρατήσει τουλάχιστον ένα ποτήρι ή πιάτο από αυτά, όσα δεν έχουν σπάσει ακόμα τουλάχιστον και τα οποία συχνά μας στέλνετε σε φωτογραφίες και μας συγκινείτε!

Ο λόγος για τα αγαπημένα σε όλους μας συλλεκτικά σερβίτσια «Colour Tales» σχεδιασμένα αποκλειστικά για την Pizza Fan από τον ζωγράφο/designer Δ.Κοροβέση. Το συγκεκριμένο σετ από γυάλινα σκεύη το προσφέραμε πρώτη φορά ως δώρο στους πελάτες μας, σαν σήμερα τον Ιούλιο του 2010 και για αρκετά χρόνια αργότερα. Με κάθε αγορά προϊόντος Pizza Fan, έπαιρνες δώρο 1 σκεύος της αρεσκείας σου από το συγκεκριμένο σερβίτσιο δίνοντας επιπλέον μόνο 1 €.

Μη νομίζετε, κι εμείς το νοικοκυριό μας με αυτό το σετ το χτίσαμε, όπως επίσης και κάθε φοιτητικό και μή σπίτι που σεβόταν τον εαυτό του.
Το συγκεκριμένο σετ που όλοι σας αγαπήσατε και ακόμα μας ζητάτε να επαναφέρουμε, αποτελεί για εμάς πλέον σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας, ένα ενθύμιο πολιτιστικής κληρονομιάς της Pizza Fan, θα λέγαμε, που κληροδοτήσαμε σε κάθε σπίτι! Cheers!