Τι και αν Μένουμε σπίτι, εμείς σας ετοιμάσαμε τις καλύτερες σειρές που πρέπει να δείτε για να περάσει ευχάριστα και εποικοδομητικά η ώρα σας.

pizza and chill

Coach Potato όλης της Γης ενωθείτε. Επιτέλους ήρθε η εποχή που το να κάθεσαι σε έναν καναπέ, να βλέπεις ασταμάτητα σειρές και να τρως χωρίς να σε κρίνουν ήρθε… Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μένουμε σπίτι για την υγεία την δικιά μας αλλά και των συνανθρώπων μας, εμείς όμως το εκμεταλλευτήκαμε και ως σωστοί Coach Potato προμηθευτήκαμε όλα τα απαραίτητα εφόδια φαγητού, πήραμε την τρομερή προσφορά της Pizza Fan και αρχίσαμε να ψάχνουμε μανιωδώς τις νέες σειρές που θα παρακολουθήσουμε χωρίς σταματημό αυτές τις μέρες που Μένουμε Σπίτι.

Βάλαμε τους κολλητούς σε μια ομαδική συνομιλία και αποφασίσαμε ότι όλοι μαζί παρέα θα παρακολουθήσουμε εξ αποστάσεως πάντα τις ίδιες σειρές, που για κακή μας τύχη ο πρώτος που θα τελειώσει κάνει και το Spoil πάντα στους υπόλοιπους. Για να σας γλιτώσουμε χρόνο μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες σειρές που πρέπει να παρακολουθήσετε και αν δεν το έχετε ήδη κάνει…. Ξεκινήστε!

LA CASA DE PAPEL

Αποκλείεται να μην έχεις ήδη παρακολουθήσει αυτή την σειρά φαινόμενο που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μαθαίνει σιγά σιγά Ισπανικά και να σιγοτραγουδάει το τραγούδι Bella Ciao. Οι ληστές μας αλλά και η έξυπνη και γρήγορα εναλλασσόμενη πλοκή της σειράς μας κάνει να μένουμε καθηλωμένοι στις οθόνες μας περιμένοντας την επόμενη κίνηση του Professor και ανυπομονώντας κάθε φορά να ξαναδούμε τους πρωταγωνιστές. Η 4η σεζόν έχει ήδη αρχίσει και αν δεν την έχεις δει ακόμη είμαστε σίγουροι πως με τόσα story που έχεις δει, θα είναι θαύμα αν δεν σου έχουν κάνει spoil.

ELITE

Η Ισπανία έχει πάρει τα πάνω της με τις σειρές και άλλη μια πρωτοποριακή σειρά ήρθε για να πάρει θέση στην λίστα μας. Το cast των ηθοποιών θα σου φανεί οικείο καθώς πολλούς θα τους έχεις ήδη δει στο La Casa De Papel. Είναι μια σειρά που αφορά κοινωνικές ανισότητες και κοινωνικά στάτους εφήβων ενός ιδιωτικού σχολείου αλλά και μυστικά που οδηγούν σε φόνο. Το μυστήριο και η αστυνομική πλοκή της σειράς κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον σου, ενώ οι πολυδιάστατες προσωπικότητες που παρουσιάζονται ξεπερνάνε μέχρι και το Gossip Girl .

THE BLACKLIST

Μια σειρά που κρατάει ήδη 6 σεζόν και είναι το Blacklist. Η υπόθεση της; Ο πιο περιζήτητος καταζητούμενος εγκληματίας Raymond Reddington παραδίνεται οικειοθελώς στο FBI αναφέροντας πως έχει για αυτούς μια λίστα με όλους τους καταζητούμενους που τόσα χρόνια αποτυχημένα το FBI προσπαθεί να πιάσει. Δημιουργώντας για αυτόν μια μυστική ομάδα δράσης και με βασική προϋπόθεση του Reddington να μιλάει μόνο σε μια νέα πράκτορα, που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση, η τροπή της σειράς παίρνει συνέχεια ακραίες διαστάσεις κρατώντας το ενδιαφέρον μας συνεχώς αμείωτο. Άραγε πως θα καταλήξει όλο αυτό; Η 7η σεζόν μόλις βγήκε και παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα…

LOCKED UP

Για το τέλος αφήσαμε ακόμη μια Ισπανική σειρά που σίγουρα μας έμεινε ανεξίτηλη στην μνήμη μας καθώς κανείς μας δεν περίμενε το πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι. Μια σειρά που διαδραματίζεται μέσα σε γυναικείες φυλακές με πρωταγωνίστρια μια νεαρή γυναίκα, που τυφλά ερωτευμένη, χρεώνεται 7 χρόνια φυλάκισης για χρέη του αγαπημένου της. Μια έξυπνη σειρά που δείχνει τον δύσκολο τρόπο επιβίωσης αυτών των γυναικών με κάθε τίμημα, γεμάτη ανατροπές, κόντρες και θανάτους. Αυτή η σειρά που σου δείχνει πως όλα στην φυλακή έχουν την τιμή τους, θα σε κάνει να κολλήσεις και αναμένουμε τον 4ο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Ελπίζουμε να μην σας απογοητεύσαμε και να σας βρήκαμε έναν τρόπο να περάσετε ευχάριστα τις μέρες σας αλλά και τις νύχτες σας για όσο καιρό ακόμη Μένουμε Σπίτι.