ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ: Λατρεύεις τα reality επιβίωσης; Καιρός να μας αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ να επιβιώσεις σ’ ένα ερημικό νησί, παίζοντας το Quiz που ετοιμάσαμε για σένα!  Παίξε, κάνε screenshot το αποτέλεσμα σου και στείλε το σε comment στο Facebook post του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση για 1 κούπα καρύδα για να πίνεις τα cocktails σου το καλοκαίρι! Κλήρωση 2/2!

pizza and chill
0%

1. Τι θα έκανες αν βρισκόσουν ξαφνικά και χωρίς τη θέληση σου σ’ ένα ερημικό νησί;

2. Ποιο αντικείμενο θα έπαιρνες μαζί σου σ’ ένα ερημικό νησί;

3. Γιατί θα έπαιρνες μέρος σ’ ένα reality επιβίωσης;

4. Αν έπρεπε να τρως κάθε μέρα ένα από τα παρακάτω φρούτα, ποιο θα ήταν αυτό;

5. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία;

6. Ποιο από τα παρακάτω δεν θα έτρωγες με τίποτα και θα προτιμούσες να μείνεις νηστικός;

7. Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Quiz: Πόσο Survivor είσαι;
Survivor!

You are a survivor! Και θα το επιβεβαίωναν σίγουρα και οι Destiny’s Child με το ομώνυμο τραγούδι… Είσαι δυνατός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο σου, θα επιβίωνες ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, μέχρι κι ο Tom Hanks από τον Ναυαγό θα σε ζήλευε. Μπράβο, θα άξιζες σίγουρα την ασυλία στο Συμβούλιο του Νησιού! Κι επειδή μετά από τόσες κακουχίες σίγουρα σου άνοιξε η όρεξη, απόλαυσε το offer της ομάδας των Πεινασμένων που ετοιμάσαμε ειδικά για σένα! Κάνε screenshot το αποτέλεσμα σου και στείλε το σε comment στο Facebook post του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση για 1 κούπα καρύδα για να πίνεις τα cocktails σου το καλοκαίρι!
Survivor για κλάματα!

Μέχρι και οι Survivor θα ντρέπονταν με τις απαντήσεις σου και αναφερόμαστε στο συγκρότημα! Μην μου πεις ότι περίμενες κάτι διαφορετικό, έλα ας παραδεχτούμε ότι από την αρχή ήξερες ότι δε θα μπορούσες ποτέ να επιβιώσεις σ’ ένα ερημικό νησί, χωρίς ίντερνετ, φαγητό και το ζεστό σου κρεβατάκι. Και δεν σε αδικούμε, δύσκολα αφήνει κανείς τις ανέσεις του. Δεν πειράζει, μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου reality επιβίωσης από την τηλεόραση και να απολαύσεις το offer της ομάδας των Φαγανών που ετοιμάσαμε ειδικά για σένα! Κάνε screenshot το αποτέλεσμα σου και στείλε το σε comment στο Facebook post του διαγωνισμού για να μπεις στην κλήρωση για 1 κούπα καρύδα για να πίνεις τα cocktails σου το καλοκαίρι!