0%

1. Κερδίζεις το joker. Σε ποιο εξωτικό σύμπλεγμα νησιών σε βρίσκουμε τους επόμενους μήνες;

Μπορείς να ρίξεις στον Τάκο ένα από 4 φαγητά. Για πάμε!

Ζεις «Τιτανικό» και είσαι έτοιμος να βουτήξεις στη βάρκα διάσωσης. Τι παίρνεις μαζί σου;

Ιδανικές διακοπές για μένα σημαίνει:

Αν δημιουργούσες εσύ reality, τι θέμα θα είχε;

Είσαι στο γυρίσματα του Ναυαγού και σε πλησιάζει ο Tom Hanks. Τι σου λέει;

Με τι ποσό θα αποχωριζόσουν την πίτσα για 1 χρόνο;

Πόσο μακριά θα έφτανες στο survivor;
Ούτε συμμετοχή δεν θα δήλωνες!

Στο survivor θα σε δήλωναν φίλοι για να σπάσουν πλάκα. Εσύ όμως θα αντιστεκόσουν στο μέλι. Τι και να σου έταζαν δημοσιότητα ή χιλιάδες followers, δεν θα λύγιζες. Θέλεις τη βολή σου και όλες τις επιτυχίες του σύγχρονου πολιτισμού: internet, ζεστό νερό, delivery. Για το τελευταίο φροντίζουμε εμείς. Άφησε σε comment στο Facebook Post το αποτέλεσμά σου για να δούμε πόσο μακριά (δεν) θα έφτανες στο παιχνίδι και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία πίτσα της παρηγοριάς.
Μία εβδομάδα και πολύ σου είναι!

«Εγώ μπήκα για την εμπειρία και όχι για τα λεφτά» θα έλεγες on camera και θα το εννοούσες. Θα έμπαινες με όνειρα για νίκες, ασυλίες, έπαθλα. Κάπου στη μέση της εβδομάδας τ’ όνειρο θα χανόταν, η κοιλιά σου θα γκρίνιαζε και θα σου έλειπε ο θερμοσίφωνας. It’s okay, δεν χάνεις κάτι. Μπορείς όμως να κερδίσεις! Γράψε σε comment κάτω από το Facebook Post το αποτέλεσμά σου και μπορεί να κερδίσεις τουλάχιστον αυτό το “’έπαθλο”, μία σούπερ λαχταριστή πιτσούλα.
Είσαι γεννημένος για επιβίωση.

Είσαι δυνατός παίκτης. Είσαι το άτομο που αν εμφανιστεί αράχνη ή κατσαρίδα θα βγεις μπροστά. Που αν δεν έχεις αναπτήρα, ανάβεις από το μάτι της κουζίνας. Που κάνεις μπάνιο με χλιαρό νερό τον Φεβρουάριο. Που ανοίγεις τις συσκευασίες με τα δόντια. Το ένστικτο μπορεί να σε οδηγούσε στη νίκη. Και η συμμετοχή σου σε αυτόν τον διαγωνισμό επίσης: Σχολίασε κάτω από το Facebook Post μας τα αποτελέσματά σου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για μία πίτσα όλη δική σου.
Ε-ε-έφυγες για τελικό!

Μπορεί να γύριζες από Άγιο Δομίνικο με δάφνες και στο αεροδρόμιο να σε περίμεναν paparazzi. (Ουάου) Μπορεί να πετύχαινες σερί ατομικές ασυλίες και να γινόσουν ο κυρίαρχος της άγριας ζούγκλας. (Ξανά Ουάου). Σίγουρα πάντως, έχεις φυσικό ταλέντο στο να απαντάς σε quiz γιατί έπεισες τον αλγόριθμο ότι είσαι ο/η μεγάλος νικητής. Και μόνο γι’ αυτό σου αξίζει ένα έπαθλο. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησέ το! Γράψε το αποτέλεσμά σου κάτω από το Facebook Post για να κερδίσεις την πίτσα της νίκης.

Share your Results: