Πες μου τον χαρακτήρα σου να σου πω ποια σειρά θα δεις παρέα με πίτσα όσο μένουμε σπίτι!

pizza and chill
0%

1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας σειράς;

2. Με ποιο από τα παρακάτω στοιχεία θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

3. Ποια από τις παρακάτω εικόνες θα ταίριαζε περισσότερο με την αντίδραση σου σε μία δύσκολη κατάσταση;

4. Ποιο είδος σειράς προτιμάς;

5. Ποιο από τα παρακάτω σου συμβαίνει συχνά;

6. Ποια πίτσα από τις παρακάτω θα διάλεγες για να δεις μια σειρά;

Quiz: Ποια σειρά είσαι;
"Brooklyn 99"

Cool, cool, cool! Για να είσαι εδώ σημαίνει ότι μάλλον είσαι τόσο cool και αυτοσαρκαστικός όσο ο Jake Peralta από το 99ο αστυνομικό τμήμα του Brooklyn ή ζεις στον κόσμο σου αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω σου όπως η γραμματέας του τμήματος, Τσέλσι Παρέτι. Το “Brooklyn 99” είναι ξεκάθαρα η επόμενη sitcom που θα δεις και θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου παρέα με πίτσα, αν είσαι fan των “Friends”, “Office” και “Big Bang Theory”. Σίγουρα θα απολαύσεις τις ξεκαρδιστικές καταστάσεις που ζουν οι συνάδελφοι του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος, αλλά και θα ταυτιστείς με πολλούς χαρακτήρες και τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους. Give it a try!
"Better Call Saul"

Αν αναρωτιέσαι γιατί είσαι εδώ, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Είσαι ο κλασικός fan της αγαπημένης, για όλους μας, σειράς “Breaking Bad”. Έχεις δει κάθε σεζόν 100 φορές, ξέρεις όλους τους διαλόγους απ’ έξω και νιώθεις ένα τεράστιο κενό στη ζωή σου απ’ όταν τελείωσαν οι περιπέτειες του Mr. White και του Jesse Pinkman. Μην αγχώνεσαι όμως, το “Better Call Saul” είναι το φάρμακο για την περίπτωση σου. Το prequel του Breaking Bad, με την πορεία του απατεωνίσκου δικηγόρου Σολ Γκούντμαν έρχεται με απολαυστικές καταστάσεις γέλιου και αγωνίας για να σου κρατήσει συντροφιά παρέα με την αγαπημένη σου πίτσα.
"The Crown"

Είσαι drama queen και θες και το ρομάντζο σου; Εδώ σ’ έχουμε! Το πολυσυζητημένο “Crown” είναι η σειρά που πρέπει να δεις, αν πάντα ήθελες να γίνεις πριγκίπισσα. Η σειρά ακολουθεί την πορεία της βασιλικής οικογένειας από την στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ μέχρι την στέψη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Αξιόλογο καστ με εξαιρετικές ερμηνείες και πικάντικες ιστορίες του παλατιού, το “Crown” είναι σίγουρα η σειρά που θα δεις και θα συζητάς μέρες με τις φίλες σου, τρώγοντας μια Pizza Bianca Philadelphia, γιατί είμαστε και γαλαζοαίματοι, μην το ξεχνάμε!
"The Haunting of Hill House"

Είσαι fan των σειρών μυστηρίου, sci-fi και horror και νιώθεις ένα κενό περιμένοντας μέχρι την επόμενη σεζόν “Stranger Things”; Η σειρά “The Haunting of Hill House” είναι η κατάλληλη παρέα, μαζί με την αγαπημένη σου πίτσα φυσικά, για να ζήσεις λίγες στιγμές αγωνίας και τρόμου μέσα από μεταφυσικές εμπειρίες. Ένα μεγάλο και επιβλητικό στοιχειωμένο σπίτι, αυτοκτονίες, δολοφονίες, φαντάσματα και παιδιά με την ικανότητα της έκτης αίσθησης αποτελούν τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης σειράς αυτού του είδους. Σίγουρα οι καταστάσεις που βιώνει η οικογένεια Κρέιν θα σε ταξιδέψουν σε ένα τρομακτικό παρελθόν και παρόν.