Πότε βγήκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας η αγαπημένη σειρά F.R.I.E.N.D.S ;

Correct! Wrong!

Πως ονομάζεται η πρώτη γυναίκα του Ross;

Correct! Wrong!

Πως λεγόταν η διάσημη σειρά όπου ο Joey υποδύθηκε τον Dr Drake Ramoray;

Correct! Wrong!

Τι φορούσε η Rachel την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τα Φιλαράκια;

Correct! Wrong!

Πως λεγόταν η καφετέρια που μαζευόντουσαν και πίναν τον καφέ τους κάθε μέρα;

Correct! Wrong!

Σε ποιανού τα παιδιά έγινε παρένθετη μητέρα η Phoebe;

Correct! Wrong!

Πως λεγόταν η πολεμική τέχνη με την οποία τρόμαζε συνέχεια ο Ross την Phoebe και Rachel;

Correct! Wrong!

Σε πόσες κατηγορίες χωρίζει η Monica τις πετσέτες της;

Correct! Wrong!

Τι δεν μοιράζεται ο Joey με τίποτα;

Correct! Wrong!

Πόσες σεζόν μας κράτησαν συντροφιά τα Φιλαράκια;

Correct! Wrong!

Quiz: I'll be there for you!
Μια Monica που σου χρειάζεται!

Φέρτε γρήγορα την Monica να αποκαταστήσει την τάξη. Μήπως έχεις κάποια συγγένεια με τον Joey; Γιατί μόνο από αυτόν θα περιμέναμε τέτοιες απαντήσεις! Αν μας πεις κιόλας ότι η ατάκα πεσίματος σου είναι «How you doin?» τότε σίγουρα είναι ο χαμένος αδερφός του. Σε πιάσαμε αδιάβαστο και δεν υπάρχει δικαιολογία. Πήγαινε σπίτι, βάλε την 1η σεζόν και ξεκίνα γρήγορα να την βλέπεις. Άργησες μερικά χρόνια να το κάνεις αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Μόλις την τελειώσεις έλα πίσω και κάνε ξανά το quiz γιατί σου έχουμε μια έκπληξη… Κάνε Share το Facebook post του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δώρα από την συλλογή F.R.I.E.N.D.S.
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Chandler!

Εντάξει δεν τα πήγες και άσχημα, αλλά αυτό το χαμόγελο τα λέει όλα. Αν ήσουν κάποιος από την παρέα βέβαια, τότε θα ήσουν σίγουρα ο Chandler. Ευτυχώς δηλαδή που έχεις χιούμορ γιατί από γνώσεις μέτρια τα πράγματα. Μήπως να κάνουμε μια επανάληψη στην σειρά; Μέχρι να γίνεις όμως εξπέρ θα έρχεται η Phoebe στον ύπνο σου και θα σου τραγουδάει το Smelly Cat. Για να σε δω τώρα πόσο γρήγορα μαθαίνεις γιατί σου έχουμε και μια έκπληξη… Κάνε Share το Facebook post του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δώρα από την συλλογή F.R.I.E.N.D.S.
Είσαι ο 7ος της παρέας!

Συγχαρητήρια, αν υπήρχε και 7ος στην παρέα τότε σίγουρα αυτός θα ήσουν εσύ. Ξέρεις τα πάντα για τα Φιλαράκια και τους έχεις μελετήσει σαν σωστό φυτουκλάκι, καλύτερα και από τον Ross. Θα λέγαμε πως έχεις πάθει μια μικρή εμμονή μαζί τους, αλλά έτσι τους αρμόζει! Είσαι ένας σωστός Fan σαν εμάς και είμαστε σίγουροι πως ανυπομονείς για το Reunion που έχουν ετοιμάσει. Μιας και είσαι τόσο καλός, σου έχουμε και μια έκπληξη.. Κάνε Share το Facebook post του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις δώρα από την συλλογή F.R.I.E.N.D.S.