Πες μας τον χαρακτήρα σου να σου πούμε με ποιόν τρόπο τρως την πίτσα σου!

pizza and chill
0%

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τηλεοπτικός Pizza Lover Καλοφαγάς ;

Ποια είναι η αγαπημένη σου Pizza ;

Ποιο μέγεθος διαλέγεις στην πίτσα σου;

Ο ανανάς ταιριάζει με την πίτσα; Αυτή η απάντηση σου θα κρίνει πολλά…

Τι ζύμη προτιμάς στην πίτσα σου;

Μοιράζεσαι την πίτσα σου;

Εσύ τι τύπος Pizza είσαι;
Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ!

Εσύ δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία επειδή δεν σου αρέσει τίποτα αλλά επειδή είσαι στην κυριολεξία …. Ανάποδος. Σαν γνήσιος Pizza Lover διαβάζεις άρθρα γι’ αυτήν μαθαίνοντας καθημερινά και κάτι καινούργιο. Ψάχνεσαι συνέχεια και την πίτσα σου την τρως με όλα τα περίεργα υλικά του κόσμου. Στην ανακάλυψη σου ότι τα υλικά τα γεύεσαι καλύτερα όταν τρως την πίτσα κυριολεκτικά ανάποδα και χωρίς κανέναν δισταγμό, με τα υλικά στραμμένα στο πάτωμα και το ζυμάρι να κοιτάει τον ουρανίσκο αφήνεις όλους τους υπόλοιπους με το στόμα ανοιχτό. Βρε μήπως να το δοκιμάσουμε και εμείς τελικά;
Ο ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ!

Είσαι εκλεπτυσμένος, μεγάλωσες με γαλλικά και πιάνο ( ή τουλάχιστον έτσι μας λες) και όταν παραγγέλνεις με την παρέα βγάζεις τα μαχαιροπίρουνα σαν ένας άλλος Έκτορας Μποτρίνι. Με φινέτσα και μικρές κινήσεις κόβεις μικρά μικρά κομματάκια την πίτσα λες και βρίσκεσαι σε μια στιγμή παραφροσύνης. Αφήστε κάτω τα μαχαιροπίρουνα, το κοτόπουλο και η πίτσα τρώγονται με τα χέρια.
Ο HEALTHY!

Όχι δεν είναι ότι προσέχεις την διατροφή σου, είσαι αυτός που η αγαπημένη σου πίτσα είναι η Μαργαρίτα και αυτό γιατί έχει τα λιγότερα υλικά. Στις παρέες όταν παραγγέλνετε πίτσα αφαιρείς από κάθε κομμάτι ένα ένα τα υλικά δημιουργώντας εκτός από ένα βουνό υλικών και την απορία όλων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τρως όλο το κομμάτι πίτσας και στο τέλος πετάς το καλύτερο σημείο… Την ζύμη! Το λες και ιεροσυλία να αφήνεις αυτό το κομμάτι. Eίναι σαν να τρως παγωτό χωνάκι από το περίπτερο και να αφήνεις το τελευταίο σημείο με την σοκολάτα. Γίνεται; Φίλε Healthy για αυτά τα κομμάτια ζούμε!
Ο ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών. Είσαι αυτός που την πίτσα την θες όλη για την πάρτυ σου και προτιμάς πάντα το μεγαλύτερο μέγεθος. Είσαι εσύ που όλοι στην παρέα προσπαθούν να αποφύγουν και αυτό γιατί δεν αφήνεις κανέναν να φάει. Την πίτσα σου την τρως διπλωμένη στα δυο αφήνοντας όλους εμάς με την απορία. Το κάνεις για να φας πιο γρήγορα; Για να γευτείς όλα τα υλικά; Γιατί είσαι ψυχαναγκαστικός και τα θέλεις όλα τακτοποιημένα; Το μόνο σίγουρο είναι οτι εμάς μας εκνευρίζεις και δεν σε προλαβαίνει κανείς με τα κομμάτια πίτσας. Να μείνει και κανένα κομμάτι για εμάς ρε παιδιά!