Είσαι έτοιμος να μάθεις σε ποιo Relationship Status πραγματικά βρίσκεσαι;

quiz valentines
Δεν έχεις επιλογή έτσι κι αλλιώς!
Show hint

Ημέρα Ραντεβού... Πού θέλεις να πάτε;

quiz valentines

Ποιο συναίσθημα αντικατοπτρίζει το relationship status σου;

quiz valentines
Erwtisi 1_fonto
complicated
sxesakias
you
Erwtisi 3_crush
erotisi 4_fonto

Πόσο σου αρέσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

quiz valentines

Aγαπημένη ταινία που θα δεις του Αγίου Βαλεντίνου αγκαλιά με μια πίτσα

quiz valentines

Quiz: Έρωτας με την 1η μπουκιά!
100% Μπακουρωτός

mpakouris

Μόνη η καρδιά, μόνη θα γυρνώ στα στέκια σου και πάλι... Είτε είσαι χωρισμένος, είτε άλλη μια χρονιά σε βρίσκει την ημέρα του έρωτα μόνο, ένα είναι το σίγουρο. Μισείς την ημέρα αυτή και θες να βγείς έξω να διαλύσεις όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια που κυκλοφορούν χέρι χέρι... Φάε μια πίτσα που σου λέμε και θα χαλαρώσεις! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για 30 διπλές προσκλήσεις για το Museum of Illusions!
Ξεκάθαρος Σχεσάκιας

Ε τι να λέμε; Είσαι επίτιμο μέλος στο κλαμπ των δεσμευμένων..το quiz περίμενες για να το μάθεις; Ζεις τον απόλυτο έρωτα και πας καβάλα στο άλογο με το ταίρι σου στο ηλιοβασίλεμα. Σ' αρέσει δε σ' αρέσει η χώρα των ζαχαρωτών, είναι η μόνιμη κατοικία σου πλέον. Αφού δε μπορείς να γλιτώσεις την συγκερκιμένη γιορτή, απόλαυσε μαζί με το ταίρι σου την λαχταριστή προσφορά μας, ενώ παρακολουθείτε το Love Actually για 30η φορά... έλα παραδέξου το! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για 30 διπλές προσκλήσεις για το Museum of Illusions!
Δυστυχώς Παντρεμένος Παντοφλάκιας

Married

Ψιτ, εσύ! Ναι, εσένα λέω... Μάζεψε τις παντόφλες από το σπίτι σου γιατί σε καταλάβαμε. Είσαι ο παντρεμένος και αν δεν έχεις κάνει τα κουμάντα σου για αυτή την άγια μέρα μην αγχώνεσαι σου βρήκαμε εμείς το καλύτερο δώρο! Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι.. Τώρα αν έπεσες στην εξαίρεση τότε πες μας τι νούμερο είναι η παντόφλα να δούμε πόσο θα πονέσεις! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για 30 διπλές προσκλήσεις για το Museum of Illusions!
Pet Lover FTW

pet lover

Ένα είναι το σίγουρο για σένα.. Δεν θα πληγωθείς ποτέ! Είσαι ο αγαπημένος μας Pet Lover που η αγάπη σου για το ζωάκι σου δεν θα σβήσει ποτέ! Είσαι η κατηγορία που θα περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξέγνοιαστα! Βρε μήπως να το ξανασκεφτούμε και εμείς; Μόλις μπήκες στην κλήρωση για 30 διπλές προσκλήσεις για το Museum of Illusions!
Πιο μπερδεμένος και από καλώδιο τηλεφώνου

Άρρωστη κατάσταση ζούμε χώρια και μαζί δεν μπορούμε... Εσύ φίλε μου που η κατάσταση σου είναι μπερδεμένη τι θα έλεγες να λύσεις επιτέλους αυτόν τον γόρδιο δεσμό; Άλλωστε λένε ό,τι δεν λύνεται κόβεται... Ε κόψτο και εσύ αυτό το παλιοκαλώδιο έχουν βγει ασύρματα τηλέφωνα πλέον! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για 30 διπλές προσκλήσεις για το Museum of Illusions!
Candy Crush

you

Είσαι αθεράπευτα και κρυφά κολλημένος με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Σαν το candy crush ζητάς απεγνωσμένα από τον κρυφό σου πόθο μια ματιά για να πάρεις ζωή... και αν σε αγνοήσει εκεί θα κοιτάς τα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναγεμίσεις! Μωρέ μήπως να πας αλλού; Τόσα καινούρια παιχνίδια υπάρχουν... πάρε την προσφορά μας και όσο θα τρώς κάνε ενα scouting στο τι καινούριο υπάρχει... Ο έρωτας μπορεί να είναι δίπλα σου και εσύ να τον αγνοείς! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για 30 διπλές προσκλήσεις για το Museum of Illusions!

Share your Results: