Αν είσαι πραγματικός Potato Lover θα ξέρεις σίγουρα τα πάντα για τις πατάτες! Απόδειξε το παίζοντας το παρακάτω Quiz, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα δοκιμάσουν πρώτοι το νέο μας προϊόν, που προς το παρόν παραμένει μυστικό!

1. Ποια είναι η επιστημονική ονομασία της πατάτας;

Correct! Wrong!

2. Πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον πλανήτη η πατάτα;

Correct! Wrong!

3. Πότε και ποιος έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πατάτα;

Correct! Wrong!

4. Πόσες διαφορετικές ποικιλίες πατάτας υπάρχουν παγκοσμίως;

Correct! Wrong!

5. Πώς ονομάζεται ο τύπος πατάτας που χρησιμοποιεί η Pizza Fan;

Correct! Wrong!

6. Οι τηγανητές πατάτες παρασκευάστηκαν για πρώτη φορά τον 17ο αιώνα:

Correct! Wrong!

7. Πόσες θερμίδες έχουν 100γρ. πατάτες τηγανητές;

Correct! Wrong!

8. Το πρώτο μουσείο τηγανητής πατάτας «Frietmuseum» ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται:

Correct! Wrong!

Είσαι πραγματικός Potato Lover;
Potato King

Συγχαρητήρια! Είσαι πραγματικός Potato Lover! Ξέρεις τα πάντα για αυτές…από που βαστάει η σκούφια τους μέχρι πώς να φτιάξεις την πιο περίπλοκη συνταγή με πατάτες εντυπωσιάζοντας τους φίλους σου. Βραστή, ψητή ή τηγανητή…η πατάτα είναι ο έρωτας της ζωής σου σε οποιαδήποτε μορφή κι αν είναι ψημένη. Congrats Potato King!
Couch Potato

Σαν να μας ήρθες λιγουλάκι αδιάβαστος. To πιθανότερο είναι να λιώνεις όλη μέρα στον καναπέ βλέποντας σειρές σαν σωστός couch potato, καταβροχθίζοντας πατατάκια. Not bad, αλλά για γνήσιος Potato Lover θες λίγη δουλειά ακόμα. Για ξεκίνα να Googlάρεις, να μάθεις και τίποτα παραπάνω!
Potatohead

Από μυαλό…πατάτα! Μήπως να ξεσκονίσεις λίγο τις γνώσεις σου και να ξαναπαίξεις το Quiz; Πατατοσαλάτα τα έκανες βρε παιδί μου. Αν θες να λέγεσαι πραγματικός Potato Lover έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου ακόμα. Ξεκίνα το διάβασμα!