Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Burger Plant Based & Πίτσα Plant Based Burger

Μάρτιος 2020

Burger Plant Based & Πίτσα Plant Based Burger | Μάρτιος 2020


Σαν σήμερα, τον Μάρτιο του 2020, προστέθηκε στο menu μας μια νέα εμπειρία γεύσης για τους vegan φίλους μας και όχι μόνο. Τα 2 προϊόντα που δημιουργήσαμε, το Burger Plant Based και η Πίτσα Plant Based Burger, σε συνεργασία με την εταιρία Beyond Meat, η οποία μας έδωσε τη βασική πρώτη ύλη, το μπιφτέκι από φυτικά συστατικά, αγαπήθηκαν αμέσως από εσάς, μιας και η λαϊκή απαίτηση εδώ και καιρό ήταν να προσθέσουμε περισσότερα vegan προϊόντα στο menu μας.

Η Beyond Meat λοιπόν, αντικαθιστώντας πλήρως το κρέας, δημιούργησε το μπιφτέκι από προϊόντα φυτικής προέλευσης όπως μπιζέλι, παντζάρι και έλαιο καρύδας, που διατηρεί όλη τη γεύση που θα είχε ένα μοσχαρίσιο μπιφτέκι, προσφέροντας περισσότερα οφέλη για τον οργανισμό μας, ενώ προστατεύει και το περιβάλλον. Το ζουμερό μπιφτέκι Beyond Meat περιέχει 20gr φυτικής πρωτεΐνης και δεν περιέχει καθόλου σόγια, γλουτένη και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Η Pizza Fan, αξιοποιώντας αυτό το -ομολογουμένως- θαύμα της φύσης, δημιούργησε το Burger Plant Based, που περιέχει ζουμερό vegan μπιφτέκι Beyond Meat, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, vegan μαγιονέζα Hellman’s, κέτσαπ και μουστάρδα και την Πίτσα Plant Based Burger, που περιέχει vegan μπιφτέκι Beyond Meat, φυτικό τυρί, πατάτες crosscut και BBQ sauce.

Η υγιεινή και θρεπτική αυτή σειρά των plant based προϊόντων μας συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σας και κερδίζει συνεχώς περισσότερους φανατικούς θαυμαστές, ακόμα και ανθρώπους που δεν ακολουθούν τον vegan τρόπο ζωής. Μια δοκιμή και μόνο θα σας κάνει σίγουρα να τα λατρέψετε!