Στην ενότητα “Σαν σήμερα” σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε, λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Pizza Fan App evolution

Σεπτέμβριος 2010 - 2020

Pizza Fan App evolution | Σεπτέμβριος 2010 - 2020

Τον Σεπτέμβριο του 2010 σε συνεργασία με την εταιρία mobile marketing Addit λανσάρουμε για πρώτη φορά την εφαρμογή της Pizza Fan για κινητά Android και IOS. Πρωτοποριακή για το έτος κατασκευής της, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων στο menu, ειδική πολιτική εκπτώσεων ανά κατηγορία πελατών και πολλά ακόμα. Επιπλέον, ως δώρο γνωριμίας για όσους από εσάς κατέβαζαν το app μας παρείχαμε 50% έκπτωση στην πρώτη παραγγελία.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, σε συνεργασία με την εταιρία mobile marketing, Warply, σχεδιάζουμε και λανσάρουμε εκ νέου την εφαρμογή μας με καινούργια χαρακτηριστικά, ευκολότερη πλοήγηση, λίστα με αγαπημένα προϊόντα, Bonus επιστροφής που μπορεί ο πελάτης να εξαργυρώσει σε κάθε παραγγελία του και δώρο 1 πίτσα σε όποιον κατέβαζε την εφαρμογή! Απίστευτο και όμως αληθινό, εξάλλου πάντα ήμασταν large!

Τον Σεπτέμβριο του 2017, έχοντας πλέον όλη τη γνώση και την εμπειρία, το τμήμα προγραμματιστών της εταιρίας μας δημιουργεί το νέο app μας, παράλληλα με τον ανασχεδιασμό του site μας. Μοντέρνα χρώματα, menu με φίλτρα, online πληρωμή με κάρτα και ακόμα ευκολότερη πλοήγηση οδηγούν στην απογείωση της εφαρμογής μας φέρνοντας την στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τις πιο αγαπημένες εφαρμογές της χώρας μας με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών.

Φτάνοντας στο σήμερα, τον Σεπτέμβριο του 2020, η ομάδα μας προχώρησε ακόμα μία φορά σε ανασχεδιασμό του app και του site μας, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις της εποχής. Ανανεωμένο menu με περισσότερα φίλτρα αναζήτησης, προτεινόμενα προϊόντα σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις βάσει αλγορίθμου και ακόμα ευκολότερη πλοήγηση προσφέρουν πλέον την καλύτερη δυνατή εμπειρία για την online παραγγελία σας με ελάχιστα κλικ.