Με σάλτσα, με λεπτή ζύμη, με φρούτα, τo diversity ανήκει στην πίτσα και το αναφέρουμε εντελώς τυχαία, τώρα που είναι Pizza Month και τυχαίνει να της έχουμε μια αδυναμία. 

pizza and chill

Άρχισαν τα πρώτα κρύα και έρχεται επίσημα το τρίπτυχο: Pizza-Netflix και κοκούνινγκ. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο (ποιοι είμαστε εμείς να πάμε κόντρα στον  Κοέλιο) ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της πίτσας. *Κάπου εδώ, ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο.

Τι Αύγουστος, τι Δεκέμβριος, ο Οκτώβριος περνάει σέντρα, σκοράρει και ανεβαίνει στον θρόνο παίρνοντας τον τίτλο “Pizza Month”. Επίσης, σου δίνει μια καλή δικαιολογία να τρως πίτσα κάθε μέρα και σε εμάς μια καλή πάσα να σου δείξουμε πόσο style και styling μπορεί να έχει μία πίτσα!

Πάμε να δούμε τις πιο περίεργες πίτσες που συναντάς εκεί έξω.

1. Lollipop pizza ή αλλιώς “Παιδική πίτσα”

H φαντασία δεν έχει όρια και η πίτσα γλειφιτζούρι είναι μία απόδειξη. Αυτό το έργο τέχνης πιστεύουμε ότι λανσαρίστηκε για πρώτη φορά σε παιδικό πάρτι και η δημιουργός ήταν μια μαμά που ήθελε να φλεξάρει μαγειρικές ικανότητες.

pizza lolipops

2. Pizza dip ή αλλιώς “Σωστή βουτηγματική”

Αυτό μάλιστα. Τώρα μιλάμε. Αν είσαι γνήσιος pizza lover, αυτό το πιάτο το σερβίρεις ακόμα και για βουτήγματα με τσάι.

3. Pizza in cone ή αλλιώς “Παγωτοπίτσα”

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η ανθρωπότητα αναρωτιόταν χρόνια, γιατί να υπάρχει παγωτό σε τόσες γεύσεις και όχι μία pizza πύραυλος; Από εμάς πάντως, κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης.

ice cream pizza

4. Pizza Cake ή αλλιώς “Wannabe pizza” 

Ερώτηση ενός εκατομμυρίου: Στα πόσα κομμάτια θα σταματούσες σε αυτό το αριστούργημα; Εμείς στο πρώτο… του δεύτερου κέικ.

pizza cake

5. Pizza Burger ή αλλιώς “Η αποφασισμένη”

Το Burger που όλους τους ενώνει. Τη στιγμή της μάχης, που οι μισοί ψήνονται για burger και οι άλλοι μισοί για πίτσα Pizza, ο χρόνος παγώνει και μια πίτσα εξ ουρανού εμφανίζεται: Ταρατατά! Pizza Burger! Φυσικά -όχι να το παινευτούμε δηλαδή- αλλά το έχουμε κάνει καλύτερα με την Double Pizza Burger

pizza burger

6. Froot Loops pizza ή αλλιώς “Αντί πρωινού”

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Είναι αυτό που ελπίζεις. Πίτσα με cornflakes. Long story short, αυτή την πίτσα πρέπει να τη δημιούργησε φοιτητής για να μην ξανακούσει τη φράση «Πίτσα θα φας πρωινιάτικα;». 

pizza breakfast

7. Pizza Louis XIII ή αλλιώς “Mπουκιά και δολάριο”

Αν θέλεις να κάνεις ένα premium δώρο στον ουρανίσκο σου, κυριολεκτικά αυτή η πίτσα είναι all the money. Κοστίζει μόνο $12,000, θέλει μόνο 72 ώρες να ετοιμαστεί και έχει μόνο 3 τύπους χαβιάρι.

Pizza Louis XIII

8. Pizza with pizza ή αλλιώς “Overdose”.

Σε περίπτωση που δεν πεινάς πολύ (χαχαχαχα), δεν διαλέγεις αυτή την πίτσα. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις και έχουμε βάσιμες υποψίες ότι ούτε ο Χάγκριτ παρέα με τον Ηulk δεν θα την βάζανε κάτω.

Pizza with pizza

Όρεξη είναι, ανοίγει. Το καταλαβαίνουμε και επανορθώνουμε με pizza month προσφορά: Πίτσα 10 τμχ. και αναψυκτικό 500ml μόνο 7€!

Βρες την εδώ και γιόρτασε τον καλύτερο μήνα του κόσμου –αντικειμενικά μιλώντας.