Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Pizza Nachos

Δεκέμβριος 2017

Pizza Nachos | Δεκέμβριος 2017

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η πιο τραγανή πίτσα που φτιάξαμε ποτέ, αυτή ήταν σίγουρα η Pizza Nachos! Η Pizza Nachos με αυθεντική mozzarella, mexican sauce, 100% μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδι, κυβάκια φρέσκιας ντομάτας, πράσινη πιπεριά πάνω σε χωριάτικη φουρνιστή ζύμη, αλλά και λαχταριστά nachos, μπήκε στο menu μας τον Δεκέμβριο του 2017, υποσχόμενη μια νέα εμπειρία απόλαυσης.

Η Nachos έγινε γρήγορα κομμάτι της παρέας, αφού με ένα πρωτότυπο κρατήρα ηφαιστείου από τυρί cheddar στο κέντρο της, προέτρεπε την παρέα για διασκεδαστικό και ατελείωτο dip-άρισμα, δίνοντας της εκτός από τον τίτλο της πιο τραγανής, αυτόν και της πιο εκρηκτικής πίτσας. Δυστυχώς μετά από 3 χρόνια η Pizza Nachos μας αποχαιρέτησε και έδωσε τη θέση της σε νέες τραγανές συνταγές.