Μετά «Το Τέρας του Λοχ-Νες», «Το Τρίγωνο των Βερμούδων» και «Το Μυστήριο της Χαμένης Ατλαντίδας» ακολουθεί το εξής άλυτο μυστήριο: «Pizza Fan» ή «Pizza Fun»; Όλη η αλήθεια βρίσκεται στο άρθρο που ακολουθεί!

pizza and chill

Ήρθε η ώρα να λύσουμε την αιώνια απορία όλων εσάς σχετικά με τον μύθο που πλανάται γύρω από το όνομα μας. «Pizza Fan» ή «Pizza Fun»; Ιδού η απορία!

Η σωστή απάντηση είναι… χα! δε θα σας αποκαλύψουμε ακόμα. Τι νομίζατε, έτσι εύκολα θα ξεμπερδεύατε;

Μετά από έρευνα επί σειρά ετών, περάσαμε από 40 κύματα, διασχίσαμε φαράγγια, ρωτήσαμε περαστικούς και λεξικογράφους και τελικά φτάσαμε στην άκρη του νήματος και ανακαλύψαμε τον άνθρωπο που είπε πρώτη φορά λάθος το όνομα μας…ή και όχι.

Ο μύθος της λανθασμένης ονομασίας μας χάνεται πίσω στο μακρινό 1996. Κάποιοι από εσάς ζούσατε και κάποιοι όχι, ας μη σταθούμε όμως σ’ αυτό. Το 1996 ήταν το ιστορικό έτος ίδρυσης της εταιρείας μας. Τότε που ξεκινήσαμε δειλά δειλά να μπαίνουμε στη ζωή σου και να τρυπώνουμε σε κάθε σημαντική στιγμή της…στα γενέθλια σου, στο ματς που ήθελες να δεις με τους κολλητούς, στην οικογενειακή μάζωξη με τους αγαπημένους σου, στο ραντεβού με το ταίρι σου. Αρχίσαμε να δίνουμε γεύση στις καθημερινές σου στιγμές και σιγά σιγά γίναμε κομμάτι σου.

Η πίτσα είναι συναίσθημα, όπως έχουμε ξαναπεί. Άλλωστε, τι καλύτερο από ένα ζεστό κουτί πίτσας στην αγκαλιά σου; Πέρα από την αγάπη για το φαγητό όμως, η πίτσα συνδέεται και με την διασκέδαση. Είναι το φαγητό της παρέας, πώς να το κάνουμε;

Πολύ λογικά λοιπόν, ο συνειρμός σου σε οδηγεί στο ότι η σωστή μας ονομασία είναι «Pizza Fun», όπως μας αποκαλείτε αρκετοί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και θα μπορούσε να ισχύει, αν το είχαμε σκεφτεί πρώτοι.
Κι όμως, η σωστή απάντηση είναι «Pizza Fan», από το φανατικός της πίτσας και προέρχεται από το διακριτικό μας τίτλο ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ. Κι έτσι γίναμε «Fan», το ίδιο κι εσείς!

Πάντως μεταξύ μας, δε μας χαλάει που μας έχετε συνδέσει με το Fun, το αντίθετο μάλιστα, είναι χαρά μας να σας δημιουργούμε αυτά τα συναισθήματα!

BONUS: Το αγαπημένο σου γλυκό με σφολιάτα και Merenda λέγεται «Choco Krats» και όχι Choco Krants, ούτε Choco Crunch…Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Όπως και να έχει…Pizza Fan ή Pizza Fun, πάντα θα είμαστε δίπλα σου, να δίνουμε γεύση στις καθημερινές σου στιγμές!