Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Philadelphia στη ζύμη

Μάρτιος 2013

Philadelphia στη ζύμη | Μάρτιος 2013

Σαν σήμερα, τον Μάρτιο του 2013, μπήκε στο menu μας μια μικρή λευκή πινελιά στη ζύμη της πίτσας που από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει να κάνει τις πίτσες μας ακόμα πιο λαχταριστές και απολαυστικές! Ο λόγος για την αγαπημένη σε όλους μας Philadelphia!

Με την υποστήριξη της εταιρίας Mondelez, που μας παρέχει την κρέμα τυριού Philadelphia ως πρώτη ύλη, η Pizza Fan έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα προσθήκης Philadelphia στη ζύμη της πίτσας ή στην κόρα ή στο στεφάνι ή στο ψωμάκι όπως αρέσει σε πολλούς να αποκαλείτε το συγκεκριμένο σημείο της πίτσας. Και τι θα ήταν το ψωμάκι λοιπόν χωρίς Philadelphia; Πίτσα χωρίς τυρί θα σας απαντούσαν κάποιοι.

Όλη η μαγεία όμως κρύβεται εκεί, σε αυτή την μπουκιά που σκόπιμα αφήνεις στο πιάτο σου για να τη φας τελευταία, αφού πρώτα έχεις καταβροχθίσει την αγαπημένη σου πίτσα. Όλοι ξέρουν ότι αυτή η μπουκιά είναι ανεκτίμητη και ακόμα περισσότερο όταν συνοδεύεται από την λευκή αιθέρια ύπαρξη που λέγεται Philadelphia και δίνει άλλη γεύση στο ψωμάκι σου.

Η αγάπη σας για την Philadelphia άρχισε να μεγαλώνει από τότε με ταχύτατους ρυθμούς και στη συνέχεια άρχισε να μπαίνει για τα καλά στην καρδιά των συνταγών μας ως βασικό συστατικό σε πίτσες μας, με δημιουργίες αργότερα όπως αυτές της Bianca Fina, Chicken και BBQ Philadelphia με την υπογραφή του σεφ Κυριάκου Μελά.

Όπως και να’ χει η Philadelphia στην πίτσα είναι τέχνη και πάντα θα την προτιμάμε στο ψωμάκι μας!