Κάτοχος ενός ιστορικού ρεκόρ είναι πλέον ο 36χρονος Πάρις, ο οποίος μπορεί να περηφανεύεται ότι δεν ξεπέρασε ποτέ το νηπιακό σύνδρομο της σαλιάρας. Μια ιστορική στιγμή για την ανθρωπότητα, ένα φαινόμενο που ανέβασε τον πήχη στο μισό μέτρο, τουλάχιστον.

pizza and chill

Καθαρός αλλά και συγκινημένος δηλώνει σήμερα ο 36χρονος που κατάφερε να φάει όλο το MEGA SMARTBOX CLASSIC χρησιμοποιώντας διψήφιο αριθμό χαρτοπετσετών. Η επίδοση αυτή μπορεί να του προσφέρει και το εισιτήριο για το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και με το χρηματικό έπαθλο 💰 που συνοδεύει την παραπάνω διάκριση θα παραγγείλει δεκάδες ακόμα Smartbox.

Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή λιγούρα, όταν ένα ΓΚΡΡΡΡΡ ακούστηκε σαν βόμβα 💣 απ’ την κοιλιά του την ώρα ενός meeting με σημαντικούς πελάτες.

Ακολούθησαν 5 λεπτά διαπραγματεύσεων και 3.583 μηνύματα στο group chat των συναδέλφων, μέχρι που αποφάσισαν να παραγγείλουν πίτσα.

Όπως μας μεταφέρουν πηγές από ολόκληρη τη χώρα, ο 36χρονος αρχικά ήταν διστακτικός, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την άφιξη της παραγγελίας, επιτέθηκε στο κουτί με πίτσα Special, Onion Rings, Σκορδόψωμα & Boom Chicky Boom και με σύμμαχο τις χάρτινες χαρτονένιες χαρτοπετσέτες της Pizza Fan… ΝΙΚΗΣΕ.

Έτσι, ένα ασύλληπτο ρεκόρ από δεκάδες, άσπρες, τετράγωνες, απαλές χαρτοστιβάδες καταγράφηκε μεσημέρι Δευτέρας στην Νότια Ελλάδα, ώρα 15.00 π.μ.

«Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που γλείφουν τα δάχτυλα ή σκουπίζουν διακριτικά το χέρι στο τραπεζομάντιλο. Η χαρτοπετσέτα δεν είναι διακοσμητική, είναι απαραίτητη», δήλωσε μιλώντας στην Pizza Fan ο πρωτοεμφανιζόμενος foodie.

Φυσικά, το twitter για ακόμα φορά δεν άφησε ασχολίαστη την κατάσταση, με πολλά «τιτιβίσματα» να συγχαίρουν τον 36χρονο #χαρτοπετσετάκια για την καταπληκτική του διάκριση.

O 36χρονος θα παραστεί το Σάββατο σε κατάστημα Pizza Fan για την απονομή του βραβείου του, σε ειδική τελετή που θα έχει μπουφέ με χαρτοπετσέτες, αυστηρά χωρίς πιάτα, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

*Αυτόγραφα θα διανεμηθούν σε χαρτοπετσέτες Pizza Fan μετά το τέλος της εκδήλωσης.