Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Κουπόνια Pizza Fan 50% έκπτωση

Ιανουάριος 2009

Κουπόνια Pizza Fan 50% έκπτωση | Ιανουάριος 2009

Όλοι θυμόμαστε τα εκπτωτικά κουπόνια Pizza Fan με 50% έκπτωση που έγραψαν ιστορία…Πολλοί από εσάς μας τα στέλνετε ακόμα στο messenger για να παραγγείλετε, ενώ άλλοι μας ρωτάτε αν ισχύουν ακόμα. Καλέ αλήθεια, μάρτυρες μας οι social media managers! Τα κουπόνια Pizza Fan τυπώθηκαν για πρώτη φορά και άρχισαν να μοιράζονται στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2009, γρήγορα συνδέθηκαν με την εταιρία μας και αγαπήθηκαν από εσάς όσο κανένα άλλο προϊόν ή υπηρεσία που παρείχαμε από το 1996 μέχρι σήμερα.

Δεν σας αδικούμε, μιας και για εκείνη την εποχή τα εκπτωτικά κουπόνια ήταν καθημερινή συνήθεια όλων μας. Από κουπόνια super market με πλούσια δώρα, μέχρι εκπτωτικά κουπόνια εταιριών ένδυσης, φαγητού και πολλών άλλων αγαθών, τα κουπόνια είχαν γίνει τρόπος ζωής. Όλοι κυνηγούσαμε τις προσφορές και τις εκπτώσεις -μεταξύ μας…ακόμα τις κυνηγάμε-! Η Pizza Fan λοιπόν ξεκίνησε να μοιράζει παντού τα κουπόνια με 50% έκπτωση -ήμασταν και large-. Και όταν λέμε παντού εννοούμε κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ. Δεν υπήρχε περίπτωση να είσαι κάτοικος της Ελλάδας και να μην είχες δει ή πάρει ποτέ κουπόνι στα χέρια σου.

Τα μοιράζαμε με τις παραγγελίες, τα στέλναμε σπίτι σας ταχυδρομικώς -με ονομαστικό φάκελο παρακαλώ-, τα μοιράζαμε σε ψιλικατζίδικα, περίπτερα, περιοδικά, εφημερίδες μέχρι και στα φανάρια! Κουπόνια μπορούσατε να δείτε ακόμα και πάνω σε αφίσες συναυλιών, αλλά και σε ταξί! Όταν σας είπαμε ότι βρίσκονταν παντού, δεν σας κάναμε πλάκα. Κάθε σπίτι, μια γωνιά του μικρού κουπονιού! Πώς αλλιώς όμως θα καταφέρναμε να γίνουμε το αγαπημένο κομμάτι της ημέρας σας; Και το πετύχαμε, μιας και πάνω από 12 χρόνια μετά, όλοι ξέρουν την Pizza Fan και πάνω από 1.000.000. πελάτες την προτιμούν και την εμπιστεύονται και φυσικά έχουν κρατήσει έστω κι ένα κουπόνι Pizza Fan στο σπίτι τους για αναμνηστικό.

Δυστυχώς τα αγαπημένα σε όλους μας κουπόνια έριξαν αυλαία τον Νοέμβριο του 2016 και σταμάτησαν να μοιράζονται και η έκπτωση 50% ενσωματώθηκε σε όλα τα προϊόντα του menu μας. Τα κουπόνια όμως θα παραμείνουν για πάντα κρυμμένα στα συρτάρια μας και χαραγμένα στην καρδιά μας!