Μπες στον πιο Super Καλοκαιρινό Διαγωνισμό που ετοιμάσαμε παρέα με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και κέρδισε το απόλυτο επιτραπέζιο της ZITO -POOL PARTY για να κάνεις τις πιο μεγάλες…. Μπόμπες στην πισίνα!

pizza and chill

Ετοιμάσαμε για εσένα και την παρέα σου το καλύτερο δώρο και μπορείς να το κερδίσεις απλά συμπληρώνοντας την Φόρμα Συμμετοχής. 3 τυχεροί θα κερδίσουν το επιτραπέζιο της ZITO -POOL PARTY: ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ και όπως όλοι ξέρουμε στα πάρτι νικάει πάντα η βουτιά με τον μεγαλύτερο παφλασμό!

Πάτα εδώ : ? ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ?

Μια από τις πιο φιλόδοξες συνεργασίες μας ως Pizza Fan είναι αυτή με τον Εκδοτικό Οίκο Eκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ καθώς βρίσκεται δίπλα μας σε όλες τις φιλανθρωπικές μας δράσεις και στις προσπάθειες μας να βρεθούμε πιο κοντά στα παιδιά. Ήταν μαζί μας στην φιλανθρωπική μας δράση στην Κιβωτό του Κόσμου αλλά και στο νοσοκομείο Παίδων μοιράζοντας πίτσες αλλά και παιδικά παραμύθια σε όλα τα παιδιά σφραγίζοντας έτσι μια πολύ όμορφη συνεργασία με έναν κοινό στόχο… Το χαμόγελο των παιδιών.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ άρχισαν την εκδοτική τους δραστηριότητα το 1979, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας έκανε το ξεκίνημά του στον χώρο του βιβλίου, εκδίδοντας τέσσερα παιδικά βιβλία, και το 2019 συμπλήρωσε τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του. Είναι ένας πολυσχιδής και πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος, που στοχεύει στην πολιτιστική ανάπτυξη της κοινωνίας μας, καθώς και στην ικανοποίηση των αναγνωστών του με το σύνολο της βιβλιοπαραγωγής. Φροντίζει να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το αναγνωστικό κοινό, παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στον χώρο του βιβλίου και υπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τον εκδοτικό χώρο.

Σε μια εποχή όπου όλα πλέον είναι ψηφιοποιημένα και η τεχνολογία εξελίσσεται, πολλοί αναρωτιόμαστε πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε κάποιες αξίες και συνήθειες χωρίς να επηρεαστούν από την τεχνολογική εποχή. Όποια και αν είναι η απάντηση δεν μπορούμε να φανταστούμε το μέλλον του ανθρώπου χωρίς τη γραφή που μεταφέρει το βιβλίο . Ευτυχώς για εμάς κάποιοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να κρατήσουν αυτή την αίσθηση/ φλόγα ακόμα ζωντανή και έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε μεγάλο βαθμό την μάχη με την Τεχνολογία. Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που έχει καταφέρει να κερδίσει αυτή την μάχη και κατέχει ηγετική θέση στον ελληνικό εκδοτικό χώρο είναι οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ φιλοξενεί περισσότερους από 4.500 εκδομένους τίτλους και 2.000 e-books για κάθε προτίμηση και ηλικία, και έχει ως στόχο την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, εκδίδοντας λογοτεχνικά έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, αλλά και την ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω προσχολικών και παιδικών βιβλίων.

Η παρουσία τους στα παιδικά μας γεύματα με Custom Made κουτιά και πολύ προοδευτικά παιχνίδια που βρίσκονται σε αποκλειστική διάθεση από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, κάνουν τους μικρούς μας φίλους καθημερινά να ανοίγουν με λαχτάρα τα παιδικά τους γεύματα ψάχνοντας φυσικά τα αγαπημένα τους παιχνίδια . Οι Eκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι μια εταιρεία με κοινούς και φιλανθρωπικούς στόχους με εμάς, λειτουργεί πάντα με όραμα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτή την κοινή μας πορεία για πολλά χρόνια ακόμη.