Θέλεις να μπεις στον κόσμο του franchise στον κλάδο της pizza; Γίνε κομμάτι της πιο επιτυχημένης pizza delivery επιχείρησης στην Ελλάδα!

Ποιοι είμαστε;

Η Pizza Fan είναι η Νο 1 εταιρία πίτσα delivery στην Ελλάδα, με μεγάλη ιστορία που ξεκινά από το 1996! Διατηρώντας την αξιοπιστία και την εμπειρία χρόνων, σε συνδυασμό με την καινοτομία και την άριστη ποιότητα προϊόντων παραμένουμε σταθερά στην πρώτη θέση. Γι αυτό αποτελούμε και μία εγγυημένα πετυχημένη επενδυτική πρόταση.  Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων μας αποτελείται από 83 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο αναπτύσσοντας συνεχώς τη δυναμική του.

Η Pizza Fan πάντα δίπλα στους πελάτες της, κατανοεί τις γευστικές τους  ανάγκες  και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτές. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη συνεχή ενημέρωση μας, μέσα από ένα πελατοκεντρικό σύστημα CRM που μας επιτρέπει να μαθαίνουμε την άποψη των πελατών για τα προϊόντα μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ακόμη μία εγγύηση της ποιότητας μας, είναι ο συνεχής έλεγχος της τήρησης των διαδικασιών παρασκευής των προϊόντων και το σύστημα αυτοελέγχου HACCP που είναι πιστοποιημένο από την TUV HELLAS. Μέσω αυτών, μπορούμε να προσφέρουμε σταθερά φαγητό υψηλής ποιότητας, γεγονός που αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται οι περισσότεροι Έλληνες.

Γιατί να μας επιλέξεις;

Θέλεις το κατάστημα σου να είναι η πρώτη επιλογή όλων των pizza fanatics; Τότε το franchise της Pizza Fan είναι αυτό που αναζητάς! Πραγματοποίησε ένα δυναμικό ξεκίνημα  στην ελληνική επιχειρηματικότητα  και γίνε συνεργάτης της πιο κερδοφόρας επιχείρησης στον τομέα της πίτσας.  Η επιτυχία σου στο νέο επιχειρηματικό σου εγχείρημα στον κόσμο της πίτσας είναι εξασφαλισμένη γιατί:

  1. Εισάγεσαι σ’ ένα δίκτυο καταστημάτων με πληθώρα ενεργών πελατών που εμπιστεύονται κι αγαπούν τα προϊόντα μας σταθερά μέσα στα χρόνια. Η προτίμηση αυτή μεταδίδεται καθημερινά από τους ίδιους σε άλλους δημιουργώντας νέους πελάτες.
  2. Μέσω της εταιρίας μας εξασφαλίζεις κορυφαία ποιότητα προϊόντων που οδηγούν σε άριστο αποτέλεσμα.
  3. Σου παρέχεται η δυνατότητα να εμπορεύεσαι τα προϊόντα σου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς η εταιρία σου εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πλεονέκτημα που θα το αποκτήσεις μόνο δίπλα μας.
  4. Θα κάνεις μία σίγουρη επένδυση για το μέλλον αν γίνεις μέρος του franchise της Pizza Fan, όπως έπραξαν 17 από τα στελέχη μας. Η συνεχής ανάπτυξη της αλυσίδας των καταστημάτων μας είναι απόδειξη της μελλοντικής επιτυχίας σου.

Ποιες προϋποθέσεις απαιτούνται για να γίνεις franchisee της Pizza Fan; Πρέπει να έχεις γνώσεις Εστίασης;

Οι επενδύσεις στην Pizza Fan είναι προσωπική υπόθεση και θα πρέπει να το θέλεις πραγματικά! Έτσι εκτός από το απαιτούμενο κεφάλαιο, θα χρειαστεί να αφιερώσεις προσωπικό χρόνο και φροντίδα στην επένδυση σου. Ακόμη κι αν επιθυμείς να είναι μία οικογενειακή υπόθεση, είμαστε στο πλευρό σου! Οι γνώσεις στον τομέα της εστίασης δεν είναι απαραίτητες. Η Pizza Fan θα σου παρέχει εκπαίδευση σε όλους τους τομείς. Από την παρασκευή των προϊόντων, μέχρι τη λειτουργία και την υγιεινή του καταστήματος αλλά και τη διαχείριση προσωπικού. Μαζί θα αναπτύξουμε τη franchise επιχείρηση σου και θα σε βοηθήσουμε να αγγίξεις την κορυφή της επιτυχίας!

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος του πιο επιτυχημένου pizza franchise της αγοράς και να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες όπως το κόστος του franchise της Pizza Fan επικοινώνησε μαζί μας στα παρακάτω:

Τηλέφωνο: 210 685 6400

Email: franchise@pizzafan.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα μας εδώ!