Το παρακάτω άρθρο αφορά το Χορηγικό πρόγραμμα της εταιρίας μας “Γεύση Συμμετοχής” που για 11η συνεχή χρονιά έδωσε γεύση στις σχολικές και αθλητικές εκδηλώσεις σας. Μετά το άρθρο…ακολουθεί Διαγωνισμός έκπληξη!

pizza and chill

Από την ίδρυση της εταιρίας μας το 1996 έως και σήμερα, σημαντικό ρόλο έπαιζε πάντα για εμάς η αξία της συνεισφοράς. Για τον παραπάνω λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό Χορηγικό πρόγραμμα, με το οποίο συνεχίζουμε να στηρίζουμε για 11η χρονιά τις εκδηλώσεις σχολείων και αθλητικών συλλόγων σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» δεν είναι άλλο από το 1+1, όπου με κάθε αγορά πίτσας 8 τεμαχίων, παρέχουμε εντελώς δωρεάν άλλη μία. Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι και σήμερα έχουμε σιτίσει πάνω από 9.000 σχολικές εκδηλώσεις και 4.000 αθλητικά δρώμενα.

Τον τελευταίο χρόνο, παρά την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά στις σχολικές, αλλά και στις αθλητικές τους δραστηριότητες, οι οποίες εμπεριέχουν σημαντικές έννοιες για εμάς, όπως είναι η συλλογικότητα, η ευγενής άμιλλα και η αλληλεγγύη. Πιο συγκεκριμένα παραβρεθήκαμε σε 550 εκδηλώσεις σχολείων χορηγώντας πάνω από 10.000 προϊόντα και σε 700 αθλητικά δρώμενα χορηγώντας πάνω από 9.500 προϊόντα μας.

Στο σύνολο της δράσης μας έχουμε συνεργαστεί με πολλούς αθλητικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, δίνοντας τη δική μας γεύση στους αγώνες τους.

Η «Γεύση της Συμμετοχής» μας στους Αθλητικούς συλλόγους

Ήμασταν πάντα εκεί στις σημαντικότερες στιγμές της ομάδας σας. Όταν κερδίσατε ένα σημαντικό αγώνα και πανηγυρίσατε με τους συμπαίκτες σας, όταν χάσατε έναν αγώνα, ενώ είχατε προσπαθήσει σκληρά, όταν η ομάδα σας πήρε διάκριση σε κάποιο τουρνουά και όταν ανεβήκατε κατηγορία. Ήμασταν εκεί όχι μόνο στις σημαντικότερες εκδηλώσεις σας, αλλά και στις καθημερινές σας στιγμές την ώρα της προπόνησης και του διαλείμματος στα αποδυτήρια, δίνοντας την καλύτερη γεύση στις στιγμές σας. Τα δικά σας χαμόγελα και οι ευχαριστίες σας ήταν πάντα για εμάς η πολύτιμη ανταμοιβή μας!

Έτσι και τώρα, συνεχίζουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια σας και να φέρνουμε την χαρά στις καθημερινές σας στιγμές και εκδηλώσεις γι’ αυτό και σας ετοιμάσαμε έναν μοναδικό διαγωνισμό!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 Χορηγία 100% για την εκδήλωση της νέας σεζόν του αθλητικού συλλόγου που εκπροσωπείς!

*Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 30/9.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και θα ανακοινωθούν σε story στα social media μας.

Καλή επιτυχία!