Για όσους εργαζομένους απαιτείται η παρουσία τους στο γραφείο, βρίσκονται σε χώρο που απολυμαίνεται τακτικά, ενώ γίνεται χρήση αντισηπτικών υγρών και γαντιών. Επιπλέον ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο χωροταξικά, ώστε να μην έρχονται σε άμεση επαφή μεταξύ τους και να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας.

Σε όλο το υπόλοιπο διοικητικό προσωπικό και τους υπαλλήλους του τηλεφωνικού μας κέντρου, παρέχουμε δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη, ώστε να εργάζονται από τον χώρο κατοικίας τους. Όλες οι επικοινωνίες γίνονται πλέον μέσω τηλεφώνου, email και video conference, με στόχο την ασφάλεια όλων και την ομαλότερη λειτουργία της εταιρίας.

Φυσικά, τα καταστήματα όλου του δικτύου μας λειτουργούν κανονικά καθημερινά 12:00 – 00:30 και εξυπηρετούν παραγγελίες delivery και take away, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον ΕΦΕΤ.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, καθώς τα προϊόντα μας ψήνονται σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα ο ιός δεν μεταδίδεται μέσω των τροφίμων.

Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες προστασίας που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον ΕΦΕΤ. Οι κουζίνες των καταστημάτων μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά, όλοι οι εργαζόμενοί των καταστημάτων είναι υγιείς και τηρούν όλους τους κανόνες ατομικής υγιεινής όπως  χρήση καθαρού ιματισμού, πολύ συχνό πλύσιμο χεριών, απολύμανσης τους με κατάλληλο απολυμαντικό και χρήση γαντιών με πολύ συχνή αντικατάσταση.

Όσον αφορά τα προϊόντα μας, ψήνονται σε υψηλές θερμοκρασίες, συσκευάζονται και παραδίδονται στον πελάτη, χωρίς να έρθουν σε άμεση επαφή με κανέναν άλλο εκτός από τον ίδιο.

Το προσωπικό κουζίνας μας τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τον ΕΦΕΤ και τα καταστήματα μας καθαρίζονται και  απολυμαίνονται τακτικά. Επιπλέον υπάρχει οδηγία σε όλο το δίκτυο μας να εισέρχεται ένας ένας πελάτης μέσα στο κατάστημα για προληπτικούς λόγους, ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός. Σε κάθε περίπτωση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε προ-παραγγελία τηλεφωνικά στο 18 111 ή online μέσα από το site και το app μας, πληρώνοντας με κάρτα και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα την ώρα  που επιθυμείτε, χωρίς αναμονή. Μάλιστα, με κάθε online παραγγελία (site & app) κερδίζετε 5% bonus που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε κάθε επόμενη παραγγελία σας.

Οι διανομείς μας είναι υγιείς και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζονται από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ, σχετικά με τη χρήση γαντιών. Επομένως, δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το προϊόν. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας χωρίς επαφή (zero contact), πληρώνοντας με κάρτα μέσα από το site και το app μας και η παραλαβή της μπορεί να γίνει μέσα σε σακούλα σε σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης στον διανομέα.

Load More