Στην ενότητα “Σαν σήμερα” σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε, λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Εγκαίνια καταστημάτων Χανιά & Αγρίνιο

Σεπτέμβριος 2002 & 2016

Εγκαίνια καταστημάτων Χανιά & Αγρίνιο | Σεπτέμβριος 2002 & 2016

Ο Σεπτέμβριος είναι ιστορικός μήνας εγκαινίων για την εταιρία μας, καθώς το μακρινό πια 2002 εγκαινιάσαμε το πρώτο κατάστημα μας στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Το κατάστημα αυτό στεγαζόταν στα Χανιά στη διεύθυνση Μάντακα και Μαργουνίου 89. Ακριβή ημερομηνία μη μας ρωτάτε να σας πούμε, καθώς όπως είπαμε έχουν περάσει χρόνια από τότε και η μνήμη μας δε μας βοηθάει ιδιαίτερα. Για την ιστορία, το κατάστημα αυτό δεν υπάρχει πλέον, καθώς έχει μεταφερθεί σε νέα διεύθυνση, στην οδό Σκαλίδη 77.

Άλλο ένα κατάστημα που άνοιξε τον ίδιο μήνα, όμως άλλη χρονιά, δεν είναι άλλο από αυτό στο Αγρίνιο. Το κατάστημα μας άνοιξε τις πόρτες του και άρχισε να σας υποδέχεται με μεγάλη χαρά στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016, στην οδό Παπαστράτου 53. Όλα καλά μέχρι εδώ…το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η αναμονή και η λαχτάρα του κόσμου για τα εγκαίνια του καταστήματος μας ήταν τόσο μεγάλη που δημιουργήθηκε μια λαοθάλασσα έξω από αυτό. Ο κόσμος που περίμενε για να εξυπηρετηθεί στην ουρά ήταν τόσος πολύς που χρειάστηκε να τους μοιράσουμε χαρτάκια με αριθμό προτεραιότητας. Ναι κι όμως!