Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Double Pizza Burger - Τορτίγια Mozzarella

Φεβρουάριος 2017

Double Pizza Burger - Τορτίγια Mozzarella | Φεβρουάριος 2017

Τον Φεβρουάριο του 2017 μπήκε στο menu μας μια νέα κατηγορία πίτσας που φέραμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Double Pizza, με πρώτη να κόβει την κορδέλα την Double Pizza Burger – Τορτίγια Mozzarella! Πρόκειται για την πρώτη διώροφη πίτσα, όπου στο κάτω μέρος περιέχει 100% μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα, μπέικον, κρεμμύδι, Cheddar και στο πάνω μέρος τορτίγια, sauce Fan και Mozzarella.

Η διπλο-λαχταριστή πίτσα που συνδυάζει πίτσα και burger μαζί, έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα σας προϊόντα μας. Η πρωτότυπη αυτή σειρά πίτσας σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλες γεύσεις που έγιναν κι αυτές κομμάτι της ζωής σας, όπως οι Double Πίτσες Chicken, Γύρος, Hot Dog, Λαχανικών, Nuggets και Carbonara.

Την μεγαλύτερη εντύπωση σας την έκανε όμως η Double Pizza Carbonara, η μόνη πίτσα που περιέχει μακαρόνια μέσα στην πίτσα, και έφερε διχασμό στον λαό για το αν ταιριάζουν τα μακαρόνια με την πίτσα, κάτι αντίστοιχο του πίτσα με ανανά. Από εμάς είναι ναι! Και για όσους είστε ακόμα δύσπιστοι μια δοκιμή θα σας πείσει!