Μια μόδα που ήρθε από το εξωτερικό, τα Drive In Cinema ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα μετατρέποντας την Αθήνα σε σκηνικό βγαλμένο από ταίνια του Hollywood.

pizza and chill

Μέσα από ταινίες του Hollywood πολλοί από εμάς αγαπήσαμε και ερωτευτήκαμε όλα αυτά τα θερινά Drive In cinema που βλέπαμε στις οθόνες μας. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε ανοιχτό χώρο κάτω από τον γεμάτο αστέρια ουρανό, οθόνες μεγάλες να παίζουν κυρίως ρομαντικές ταινίες και φυσικά ανέμελες παρέες να γελάνε μέσα από τα αυτοκίνητα τους. Εικόνες βγαλμένες μέσα από ταινίες που όλοι μας νοσταλγήσαμε και ευχηθήκαμε να είχαμε και εδώ στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο.

Το Cinema Alive άκουσε τις προσευχές μας και έφερε στην Αθήνα το Πρώτο Drive In Cinema σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Αθήνας, στο λόφο του Λυκαβηττού. Μετά από ένα μήνα τεράστιας επιτυχίας και μετά από πολλές sold out βραδιές, μετακόμισε στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στον μεγαλοπρεπή χώρο του ΟΑΚΑ, μετατρέποντας το στο ομορφότερο Drive-In της Αθήνας! Ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες που σε μεταφέρει σε άλλες εποχές και αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση που αξίζει να ζήσεις!

Κάθε βράδυ και με ένα ξεχωριστό event φέρνει αυτή την ιδέα ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου καθημερινά απολαμβάνει αυτή την νέα εμπειρία. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η Pizza Fan μέσα από ένα τόσο επιτυχημένο και πρωτοπόρο υπερθέαμα. Είμαστε κοντά σας σε όλες τις στιγμές σας γι’αυτό και μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας Pizza στο κυλικείο του χώρου… Γιατί όπως έχουμε ξανά πει Πίτσα & Ταινία πάνε μαζί! Όταν υπάρχει και καλή παρέα αποτελεί το τρίπτυχο της ευτυχίας!

Αν ακόμη δεν έχεις απολαύσει από κοντά αυτό το θεαματικό γεγονός τότε εμείς είμαστε εδώ για σένα! Σε συνεργασία με το Cinema Alive ετοιμάσαμε για σένα τον πιο In Διαγωνισμό. Μπες στο Facebook & το Instagram της Pizza Fan και δήλωσε συμμετοχή, ακολούθησε τα βήματα και 8 τυχεροί από εσάς θα απολαύσετε μαζί με την παρέα σας την Δευτέρα 20 Ιουλίου την ταινία “Irrational Man” στο Drive In Cinema στο ΟΑΚΑ.