Στην ενότητα “Σαν σήμερα”  σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες στιγμές της Pizza Fan, από την ίδρυση της το 1996 έως και σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει ένα online ημερολόγιο συμπεριλαμβάνοντας τις πιο λαχταριστές στιγμές της πορείας μας… Πρωτότυπα προϊόντα που αγαπήσατε και άλλα που ήρθαν και έφυγαν νωρίς από το menu μας, τηλεοπτικά spots, διαγωνισμοί και ενδιαφέρουσες συνεργασίες που έγραψαν ιστορία και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Τι έγινε λοιπόν, στην Pizza Fan σαν σήμερα;

pizza and chill

Choco Krats & Μπουγάτσα Krats

Δεκέμβριος 2013

Choco Krats & Μπουγάτσα Krats | Δεκέμβριος 2013

Τον Δεκέμβριο του 2013 μπήκε στο menu μας η πιο κρατσανιστή και γλυκιά απόλαυση, το Choco Krats. Η τραγανή σφολιάτα πασπαλισμένη με άχνη ζάχαρη και γέμιση από λαχταριστή Merenda έγινε σύντομα το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων, αλλά και σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας.

Πολλοί από εσάς μπερδεύουν συχνά το όνομα του, αλλά το Choco Krats δεν παρεξηγεί κανέναν, είναι πάντα εκεί για εμάς, ζεστό και λαχταριστό, αφήνοντας την πιο γλυκιά γεύση στο γεύμα μας.

Αν αναρωτιέστε από που πήρε το όνομα του, μα φυσικά από το κρατς που ακούγεται όταν κόβεται η σφολιάτα και ρέει η σοκολάτα. Αν σας τρέχουν ήδη τα σάλια, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, το ίδιο πάθαμε κι εμείς γράφοντας αυτό το άρθρο.

Εκτός όμως από το Choco Krats που όλοι αγαπήσαμε, την ίδια εποχή μπήκε στο menu μας και μία θεσσαλονικιώτικη παραλλαγή του. Πόσοι από εσάς θυμάστε την Μπουγάτσα Krats; Η τραγανή αυτή απόλαυση με σφολιάτα, άχνη ζάχαρη, κρέμα και κανέλα, δυστυχώς μας κράτησε για λίγο καιρό συντροφιά, μιας και η αγάπη σας για τη σοκολάτα ήταν μεγαλύτερη.

Η Μπουγάτσα Krats σύντομα αποχώρησε από το menu μας την επόμενη χρονιά, αφήνοντας τον master του γλυκού, το Choco Krats, να παίζει μπάλα μόνο του σε ατομική και XXL συσκευασία μέχρι και σήμερα!