Ποια είναι η αγαπημένη σου ζύμη;

quiz-cheese-day

Ποια είναι η αγαπημένη σου πίτσα ;

quiz-cheese-day

Ποιο ποτό/αναψυκτικό σου αρέσει;

quiz-cheese-day

Πώς θα σε περιέγραφαν οι φίλοι σου με μία λέξη;

quiz-cheese-day

Ποια από τις παρακάτω είναι η αγαπημένη σου σειρά;

quiz-cheese-day
rick and morty
φιλαρακια
stranger things
game of thrones
la casa de papel
breaking bad

Τι είδος τυριού είσαι;
Cheddar

Είσαι πιστός σαν λιωμένο cheddar που δεν ξεκολλάει απ’ το φαγητό. Ακούς τους φίλους σου και δίνεις τις καλύτερες συμβουλές, ακόμα κι αν δεν τις τηρείς ο ίδιος. Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα ψαγμένος, αλλά who cares; Είσαι το παιδί της διπλανής πόρτας που όλοι θέλουν να έχουν στην ζωή τους.
Mozzarella

Μπορεί να είσαι μαλακός σαν Mozzarella και να πληγώνεσαι εύκολα, όμως ποτέ δε το βάζεις κάτω και συνεχίζεις να παλεύεις. Είσαι εργατικός και όλοι θαυμάζουν την αφοσίωση και την προσπάθεια
Gouda

Είσαι σκληρός σαν τυρί Gouda, αλλά κατά βάθος έχεις την πιο καλή ψυχή. Ώριμος, οργανωτικός και μετρημένος, παίρνεις πάντα τις πιο σωστές αποφάσεις και έχεις επιχειρήματα για οτιδήποτε πιστεύεις. Είσαι ο cool χαρακτήρας που όλοι θα ήθελαν να έχουν.
Edam

Ξεφεύγεις σαν χέλι μέσα από τις τρύπες του Edam. Δεν κρατάς εύκολα μυστικό, ούτε φανερώνεις εύκολα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Παρόλα αυτά σου αρέσει η περιπέτεια και η απόλαυση και ζεις επικίνδυνα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες και πολλοί το ζηλεύουν αυτό.
Παρμεζάνα

Είσαι ο cool τύπος της παρέας που όταν λείπεις, τίποτα δεν είναι το ίδιο μακριά σου. Είσαι φινετσάτος και ψαγμένος. Μπορεί να είσαι φίλος φάντασμα, αλλά όταν εμφανίζεσαι πάντα τραβάς τα βλέμματα πάνω σου και όλοι θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο μαζί σου. Είσαι η παρμεζάνα που όλοι θέλουν στα μακαρόνια τους!
Κρέμα τυρί

Είσαι απαλός σαν κρέμα Philadelphia. Είσαι ευγενικός με όλους και έχεις μια ευαίσθητη ψυχή σαν μικρού παιδιού. Μπορεί να λιώνεις εύκολα με την πρώτη αναποδιά, αλλά βλέπεις τα πράγματα θετικά και όλοι θα ήθελαν να σε έχουν κοντά τους, γιατί κάνεις την ζωή τους λίγο καλύτερη.